Читателка на Plovdiv24.bg подаде сигнал за нередност в градски автобус на

...
</TD
> Читателка на Plovdiv24.bg подаде сигнал за нередност в градски автобус на
Коментари Харесай

Пътничка в автобус реши, че шофьорът се шегува и се усмихна. Последва обида

Читателка на Plovdiv24.bg  подаде сигнал за неправда в градски автобус на публицистичната ни поща. Жената твърди, че е станала очевидец на недопустимо държание от страна на водач, който се е държал надменно.  

" Здравейте, бих желала да споделя за грубото отношение от страна на водач на рейс 10. На 25 януари към 19:30 часа се качих в рейс 10, с номер PB6283CK. Обикновено не нося кеш в себе си, тъй че събрах каквито стотинки ми се намираха. Гледах да са допустимо най-едри парите.

Качвам се в рейса, още с подаването на парите споделям: " Малко са на дребно парите, оправдавам се ", при което водачът с къса коса и блуждаещи очи ме поглежда потресено и стартира кресливо, с звук да дудне: " Ма тия стотинки на спирката ли си ги намерила!? ".

При което аз вземам решение, че се майтапи и стартирам да се усмихвам, той обаче продължи с още по-висок глас и опулени очи: " Това за нищо не става... какво ще ти ги върша тия стотинки!? К`во ми ги даваш? Трябва да ги хвърлям ся, к`во е т`ва!? "

Продължих към седалките, без да го поглеждам, чух, че отново сподели нещо по адрес на стотинките ми, след което ги метна до себе си. За похлупак набра внезапно скорост, тъкмо когато сядах, при което се метнах на седалката като юрган. Сега не разбирам, в действителност ли не се одобряват жълти стотинки от рейсовете или просто на някои водачи и кондуктори им доставя наслаждение да тормозят с дребното " власт ", която имат? ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР